Transzformatív Út Képzés indul 2019-ben

A Transzformatív út képzés 1 éves folyamat.

Ezen a képzésen nem kell valamivé válni csak önmagunkká. A változásra, a transzformációra, a résztvevők átalakulására fogunk koncentrálni. Ez azt jelenti, hogy az intuíció útján szeretnénk megtisztítani magunkat minden olyan köteléktől, ami visszafog minket az önmagunkká válás igazságától. Legújabban megjelenő könyvem (Intuitív Út) lesz a tananyag és a résztvevők élete, változása, átalakulása azzá, akik lehetnek vagy lehettek volna. Valamiért sokan nem önmagukat, hanem olyan elvárásokat vagy kötöttségeket (akár nem tudatosan) követtek, amik nem róluk, hanem mások életéről szóltak.

Nincs kötött tematika, csak az, ami megjelenik, ami szembe jön velünk. Aktív házi feladat viszont bőven lesz.

Az egész képzés folyamatos fejlődésben van.

A felvételi időszak lezárult.

Kezdés 2019 Szeptember, befejezés 2020 Június.

Minden hónapban egy hétvégét vesz igénybe a képzés és 10 x 2,5 napos blokkokban fogunk dolgozni. Kezdés csütörtökönként 18.00-kor, zárás szombaton délután.

Bővebb információ: sarvarigy@gmail.com

Visszajelzések a 2017-18-as Extrém Coach Képzés hallgatóitól

„Nekem az egész év az elfogadásról és elengedésről szólt. Annyira erősen szorítottam dobozaimat, hogy az ujjaim vége is érzéketlenné vált. Léptem a szakadék felé, és ugrottam Veletek. Magamat, hibázásaimat felvállalni és elengedni volt csak a gyógyító út.Köszönöm, hogy együtt mentünk ezen az úton végig Veletek!”

Martonosi Hédi

Marketing Vezető – Coach

 

„Köszönöm az elmúlt egy evet nektek, halas vagyok Gyurinak és a csoportnak, hogy segítettetek időnként visszakapcsolódni  saját magamhoz.  Életre szóló dolgom van a visszakapcsolódással  és ha nincs Gyuri, nincs a csoport, akkor nem is vettem volna észre, hogy csupán magamon kívül léteztem eddig. Hálás vagyok nektek, tükröt és irányt mutattatok.”

Vajas Gábor

Üzleti Vezető – Coach

 

„Furcsa érzések kavarognak bennem, tudom, hogy vége, mégis, nekem csak most kezdődik. Hálás vagyok azért, hogy megtapasztalhattam a feltétel nélküli szeretetet és támogatást általatok. Ahogy Gyuri mondta ezt a képzést nem lehet elfelejteni, így “marad” a tanulás és a fejlődés.

A legnagyobb tanulság számomra az hogy a válasz mindig bennem van, és képes vagyok előhívni ha kellő figyelemmel vagyok befelé. Mindig egyedül vagyok és sose vagyok egyedül , mert egyek vagyunk . Érzem a hálót, ölel és tart.

Tóth Ildi

Válogatott Vizilabdázó Center – Coach

 

 

„Hol is tartok? Az úton, ami hazavisz. Hogy melyik szakaszán? Nem tudom, de ez nagyjából mindegy is, nem számít. A lényeg, hogy rajta vagyok és ezt nektek köszönhetem. Ezen fogok haladni előre. Valami véget ért de mégsem ért véget, csupán más formában folytatódik. Hálás vagyok érte és tudom, hogy itt leszünk egymásnak mindig, akkor is ha esetleg nem találkozunk vagy beszélünk rendszeresen. Mert a tiszta, gyógyító háló megmarad”

Bőhm Zoltán

Logisztikai Tanácsadó – Coach

 

„Gyuri azt mondta az elején, hogy magányos út ez, és valóban az, most egy picit talán még magányosabb.  Hiányoztok, ugyanakkor minden a helyén is van. Tudom mit kell tennem, minden nap ébresztgetem magam jobban figyelve a nem bealvásra, mint eddig bármikor.  Keresem a helyem, építem az új életem. Nagyon sok erőt adtatok ebben a szűk évben és adtok még folyamatosan, köszönöm mindenkinek”

                                                                                                               Horváth Zsuzsa

Üzleti Vezető – Coach

„Teljesnek érzem az elmúlt évet. Biztos vagyok benne, hogy az általunk létrehozott spirituális tér nem foszlik szét.Gyuri és a csoport gyógyító ereje most is hat rám. Lezárom ezt az évet és készülök a további útra.”

                                                                                                                    Kenesi Zsolt

Üzleti Vezető – Coach

 

Az jutott eszembe, hogy a követés, az éber vezetőre való valódi ráhagyatkozás egy természetes dolog. Ha sikerül a valódi kapcsolódás akkor felemelő, sőt transzcendentális és transzformáló.
Ahhoz, hogy meglegyen ez az érzés túl kell lépni a félelmeken, féltékenységen önerő fitogtatáson. Oda kell adni magunkat. Paradox módon ettől az odaadástól leszünk többek.
Ahhoz, hogy valaki vezetővé váljon, előbb talán még kell tapasztalnia az odaadást. Én megtapasztaltam ezt a képzésen….

Reiser Melicher Orsi

Tanácsadó – Coach

 

Számomra, az, hogy most az eddigi formában véget ért az utunk, nem veszteségélmény, hanem gazdagodás élmény.  Azt érzem, amit Zita többször is megfogalmazott: azt a hálát ami bennem van Gyuri felé és felétek igazán úgy fejezhetem ki, ha azt élem amit megtanultunk. Ezzel megyek tovább és erre törekszem.

                                                                                                                                                 Makai Bea

HR Vezető – Coach

 

„Ami nagyon élénken él bennem, az a nyitottság és a befogadás fontossága és a dac, az ellenállás lassító, fejlődést gátló hatása. Fontosak voltak Gyuri éles visszajelzései, amiket töményen és nagy dózisban kaptam. Először úgy éreztem, ez túl intenzív, nem bírom el, de aztán rájöttem, hogy ez a legnagyobb segítség, amit jelenleg kaphatok az önmagamon végzett munkához. Ez a hozzáállás segített megváltoztatni a kezdeti ellenállást és átfordítani hálává, befogadó szeretetté, megértéssé. Köszönöm Gyuri, hogy ilyen erősen és minden kétséget kizáróan hiszel bennem, a fejlődésben és abban, amit képviselsz!”

Varga Ágnes

Tréner – Coach

 

A képzés legfontosabb tanítása számomra, hogy a sorrend nem az, hogy érzek valamit és utána megteszem, hanem megteszem, lépek az ismeretlenbe, mert hiszek benne, hogy a fejlődésemhez ez szükséges, és utána megjelenik az érzés is.

Szelei Zita

Tanácsadó – Coach

 

Elhoztam magammal az utolsó napról egy kulcsmondatot: ha nem állsz a rezgés mellé, akkor nem mennek a dolgok, nem úgy működik a világ. Önmagában a rezgés nem megoldás, nem haladás, nem fejlődés. Azt gondolom, mi rezegtünk is és mellé is álltunk. Maga volt a csoda a közös utunk. Keressük, okozzuk, adjuk tovább!” 

Balogh Róbert

Üzleti Tanácsadó – Coach

 

Nekem azt hiszem az önfelvállalás volt a legerősebb témám. Megmutatni magam. Nem kell többnek, jobbnak mutatnom magam, mint ami vagyok. Ha pedig megbotlom, akkor meg benne maradás és utána szégyen, bezáródás nélkül ismét felállás és lépek egyet tovább. Mennyire egyszerű és mégis mennyire nehéz. Azt hiszem megérkezett érzés szintjén is, hogy az Önmagam elfogadása az első fontos kulcs a pozitív változáshoz.

Perlaki András

Jogász – startup tanácsadó – Coach

 

Az egész évem a rejtőzködésem feladása, önmagam felfedezése és az ebből fakadó lehetőség, hogy kapcsolódni lehessen, hozzam téma körül forgott! A képzés végéig úgy gondoltam, hogy ez magáért a kapcsolódásért fontos, azért hogy legyen egy őszinte kötődés! Majd rádöbbentem, hogy a kapcsolódás a fejlődésért kell… Egyedül nagyon nehéz meghaladnom önmagam!

Gavalda Réka

Fogorvos – Coach

 

Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy Gyurihoz vezetett és az ő vezetésével a csoporttal találkozhattam és tanulhattam. Meghatározó időszak lett nekem ez az egy év. Nap, mint nap törekszem éberen figyelni magam, hogy követem-e a belső megérzéseimet és élek-e az élet adta lehetőségekkel. Ez nehezebb lesz a vigyázó, óvó figyelem nélkül, amit a csoporttól kaptam. Ezért fontos feladatnak érzem most olyan környezetbe helyezni magam, ahol ez az igazságkereső, tiszta figyelem szegeződik rám és ahol így bontakozhat ki a szeretet a kapcsolódásaimban.

 Kiss Judit

Manager – Coach

Akiket érdekel, és szeretnének jelentkezni, kérem küldjenek magukról egy rövid bemutatkozást a sarvarigy@gmail.com email címre és elküldöm a részleteket valamint a feltételeket.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével is jelezheti érdeklődését, felvesszük Önnel a kapcsolatot.