Extrém Coach Képzés indul 2018-ban


A 2018-as Extrém Coach Képzés – Az Intuitív Út-ra  ismét lehet jelentkezni
2018 Szeptemberétől újra elindítom az Extrém Coach Képzés egy éves folyamatát.Akiket érdekel, és szeretnének jelentkezni, kérem küldjenek magukról egy rövid bemutatkozást a sarvarigy@gmail.com email címre és elküldöm a részleteket valamint a feltételeket.

A fejlődés sebességétől, a turbulens változásoktól.

Mindig is abban hittem, hogy az igazi változást nem mi hozzuk létre, pusztán beengedjük az életünkbe. A kontroll, az egyoldalú irányítás megöli a fejlődést. A megnyílás a folyamat felé, az együttműködés a sodró energiákkal felerősíti a változást.
A képzés alapja az intuitív-én bekapcsolása, a játék felerősítése, a mély-én forrás erejének a felszínre hozása. Ez együtt jár a racionális-én korlátozásával, a hétköznapiság feladásával. Új utakat fedezünk fel és hiszünk a jelenlét erejében. Az éber átkapcsolást valósítjuk meg és átéljük a varázslást, amikor elragad minket a Mező, a Mátrix áramlása. Ilyenkor rácsodálkozunk azokra a kimondásokra és felismerésekre, amiket mindig is tudtunk, de régen elfeledtünk, betemettünk magunkban. A tananyag bennünk van, de felszínre hozása és élővé tétele kitartást és gyakorlást igényel. Sokszor ütközünk bele az ego ellenállásába, a korlátozó és kicsinyes én-képzetünk akadályozó megjelenésébe. Ilyenkor megijedünk attól, hogy valamit feladunk magunkból, elveszítjük eddigi kapaszkodóinkat. A korlátok feladása bizony nem könnyű, és a szabadság megtalálása önmagunkban nehéz, de felemelő.
Az Extrém Coach képzés lényege egy fogódzók nélküli szabad és áramló tér megteremtése, amiben turbulens transzformáció jön létre.

Filozófia:

A jelenlegi képzésemen tágabban fogom értelmezni a coaching szemléletet, és a képzés meghaladja majd egy üzleti coach szimpla működési alapjait. Az eddigi képzéseken nagy hangsúlyt fektettem az üzleti gondolkodásra és a coach munkájának szigorúbb kereteire. Most is fontosnak tartom, hogy a beavatkozás pontos és alkalmazható lehessen üzleti környezetben, de ennél sokkal többről lesz szó. Egyfajta VARÁZSLÓISKOLÁT tervezek, amiben minden olyan módszer és beavatkozás hasznos lehet, ami alkalmas a kerettágításra és a másodfokú változás megteremtésére. Szeretnék elrugaszkodni a megszokott működéstől, kísérletezni és a legtöbbet kihozni a résztvevőkből és önmagamból. Azok megerősítését várom, akik elég bátrak egy olyan utazáshoz, ahol a cél a fejlődés feltételeként folyamatosan változhat, és az út a szándék ereje által bontakozik ki.

A keretekről:

A képzés hossza 1 év.

A képzés alapja 10 x 2 napos, bentlakásos blokkokból fog állni, azaz havonta egy péntek-szombatot vesz majd igénybe. Az időpontokat a képzés első 2 napján, szeptemberben egyeztetjük.

A képzést reflektív levelek és egyéb házi feladatok egészítik majd ki.

A képzés végén minden résztvevő megírja majd a saját munkakoncepcióját, amely egyfajta szakmai hitvallás, és szakdolgozat lesz.

A képzés az egyéni koncepciók bemutatójával, prezentációkkal zárul.

A képzés végén minden résztvevő oklevelet kap a végzésről, amely feltétele a szakmai koncepció bemutatása és nem több, mint 2 alkalommal való hiányzás.

Akiket érdekel, és szeretnének jelentkezni, kérem küldjenek magukról egy rövid bemutatkozást a sarvarigy@gmail.com email címre és elküldöm a részleteket valamint a feltételeket.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével is jelezheti érdeklődését, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?