Extrém Coach Képzés indul 2018-ban

Bookmark this on Google Bookmarks
Share on Facebook

A 2018-as Extrém Coach Képzés – Az Intuitív Út-ra  ismét lehet jelentkezni
2018 Szeptemberétől újra elindítom az Extrém Coach Képzés egy éves folyamatát.Akiket érdekel, és szeretnének jelentkezni, kérem küldjenek magukról egy rövid bemutatkozást a sarvarigy@gmail.com email címre és elküldöm a részleteket valamint a feltételeket.

A fejlődés sebességéről, a turbulens változásokról.

Mindig is abban hittem, hogy az igazi változást nem mi hozzuk létre, pusztán beengedjük az életünkbe. A kontroll, az egyoldalú irányítás megöli a fejlődést. A megnyílás a folyamat felé, az együttműködés a sodró energiákkal felerősíti a változást.
A képzés alapja az intuitív-én bekapcsolása, a játék felerősítése, a mély-én forrás erejének a felszínre hozása. Ez együtt jár a racionális-én korlátozásával, a hétköznapiság feladásával. Új utakat fedezünk fel és hiszünk a jelenlét erejében. Az éber átkapcsolást valósítjuk meg és átéljük a varázslást, amikor elragad minket a Mező, a Mátrix áramlása. Ilyenkor rácsodálkozunk azokra a kimondásokra és felismerésekre, amiket mindig is tudtunk, de régen elfeledtünk, betemettünk magunkban. A tananyag bennünk van, de felszínre hozása és élővé tétele kitartást és gyakorlást igényel. Sokszor ütközünk bele az ego ellenállásába, a korlátozó és kicsinyes én-képzetünk akadályozó megjelenésébe. Ilyenkor megijedünk attól, hogy valamit feladunk magunkból, elveszítjük eddigi kapaszkodóinkat. A korlátok feladása bizony nem könnyű, és a szabadság megtalálása önmagunkban nehéz, de felemelő.
Az Extrém Coach képzés lényege egy fogódzók nélküli szabad és áramló tér megteremtése, amiben turbulens transzformáció jön létre.

Filozófia:

A jelenlegi képzésemen tágabban fogom értelmezni a coaching szemléletet, és a képzés meghaladja majd egy üzleti coach szimpla működési alapjait. Az eddigi képzéseken nagy hangsúlyt fektettem az üzleti gondolkodásra és a coach munkájának szigorúbb kereteire. Most is fontosnak tartom, hogy a beavatkozás pontos és alkalmazható lehessen üzleti környezetben, de ennél sokkal többről lesz szó. Egyfajta VARÁZSLÓISKOLÁT tervezek, amiben minden olyan módszer és beavatkozás hasznos lehet, ami alkalmas a kerettágításra és a másodfokú változás megteremtésére. Szeretnék elrugaszkodni a megszokott működéstől, kísérletezni és a legtöbbet kihozni a résztvevőkből és önmagamból. Azok megerősítését várom, akik elég bátrak egy olyan utazáshoz, ahol a cél a fejlődés feltételeként folyamatosan változhat, és az út a szándék ereje által bontakozik ki.

Az Extrém Coach Képzés filozófiájáról itt olvashat részletesebben.

A keretekről:

A képzés hossza 1 év.

A képzés alapja 10 x 2 napos, bentlakásos blokkokból fog állni, azaz havonta egy péntek-szombatot vesz majd igénybe. Az időpontokat a képzés első 2 napján, szeptemberben egyeztetjük.

A képzést reflektív levelek és egyéb házi feladatok egészítik majd ki.

A képzés végén minden résztvevő megírja majd a saját munkakoncepcióját, amely egyfajta szakmai hitvallás, és szakdolgozat lesz.

A képzés az egyéni koncepciók bemutatójával, prezentációkkal zárul.

A képzés végén minden résztvevő oklevelet kap a végzésről, amely feltétele a szakmai koncepció bemutatása és nem több, mint 2 alkalommal való hiányzás.

 

Visszajelzések a 2017-18-as Extrém Coach Képzés hallgatóitól

„Nekem az egész év az elfogadásról és elengedésről szólt. Annyira erősen szorítottam dobozaimat, hogy az ujjaim vége is érzéketlenné vált. Léptem a szakadék felé, és ugrottam Veletek. Magamat, hibázásaimat felvállalni és elengedni volt csak a gyógyító út.Köszönöm, hogy együtt mentünk ezen az úton végig Veletek!”

Martonosi Hédi

Marketing Vezető – Coach

 

„Köszönöm az elmúlt egy evet nektek, halas vagyok Gyurinak és a csoportnak, hogy segítettetek időnként visszakapcsolódni  saját magamhoz.  Életre szóló dolgom van a visszakapcsolódással  és ha nincs Gyuri, nincs a csoport, akkor nem is vettem volna észre, hogy csupán magamon kívül léteztem eddig. Hálás vagyok nektek, tükröt és irányt mutattatok.”

Vajas Gábor

Üzleti Vezető – Coach

 

„Furcsa érzések kavarognak bennem, tudom, hogy vége, mégis, nekem csak most kezdődik. Hálás vagyok azért, hogy megtapasztalhattam a feltétel nélküli szeretetet és támogatást általatok. Ahogy Gyuri mondta ezt a képzést nem lehet elfelejteni, így “marad” a tanulás és a fejlődés.

A legnagyobb tanulság számomra az hogy a válasz mindig bennem van, és képes vagyok előhívni ha kellő figyelemmel vagyok befelé. Mindig egyedül vagyok és sose vagyok egyedül , mert egyek vagyunk . Érzem a hálót, ölel és tart.

Tóth Ildi

Válogatott Vizilabdázó Center – Coach

 

 

„Hol is tartok? Az úton, ami hazavisz. Hogy melyik szakaszán? Nem tudom, de ez nagyjából mindegy is, nem számít. A lényeg, hogy rajta vagyok és ezt nektek köszönhetem. Ezen fogok haladni előre. Valami véget ért de mégsem ért véget, csupán más formában folytatódik. Hálás vagyok érte és tudom, hogy itt leszünk egymásnak mindig, akkor is ha esetleg nem találkozunk vagy beszélünk rendszeresen. Mert a tiszta, gyógyító háló megmarad”

Bőhm Zoltán

Logisztikai Tanácsadó – Coach

 

„Gyuri azt mondta az elején, hogy magányos út ez, és valóban az, most egy picit talán még magányosabb.  Hiányoztok, ugyanakkor minden a helyén is van. Tudom mit kell tennem, minden nap ébresztgetem magam jobban figyelve a nem bealvásra, mint eddig bármikor.  Keresem a helyem, építem az új életem. Nagyon sok erőt adtatok ebben a szűk évben és adtok még folyamatosan, köszönöm mindenkinek”

                                                                                                               Horváth Zsuzsa

Üzleti Vezető – Coach

„Teljesnek érzem az elmúlt évet. Biztos vagyok benne, hogy az általunk létrehozott spirituális tér nem foszlik szét.Gyuri és a csoport gyógyító ereje most is hat rám. Lezárom ezt az évet és készülök a további útra.”

                                                                                                                    Kenesi Zsolt

Üzleti Vezető – Coach

 

Az jutott eszembe, hogy a követés, az éber vezetőre való valódi ráhagyatkozás egy természetes dolog. Ha sikerül a valódi kapcsolódás akkor felemelő, sőt transzcendentális és transzformáló.
Ahhoz, hogy meglegyen ez az érzés túl kell lépni a félelmeken, féltékenységen önerő fitogtatáson. Oda kell adni magunkat. Paradox módon ettől az odaadástól leszünk többek.
Ahhoz, hogy valaki vezetővé váljon, előbb talán még kell tapasztalnia az odaadást. Én megtapasztaltam ezt a képzésen….

Reiser Melicher Orsi

Tanácsadó – Coach

 

Számomra, az, hogy most az eddigi formában véget ért az utunk, nem veszteségélmény, hanem gazdagodás élmény.  Azt érzem, amit Zita többször is megfogalmazott: azt a hálát ami bennem van Gyuri felé és felétek igazán úgy fejezhetem ki, ha azt élem amit megtanultunk. Ezzel megyek tovább és erre törekszem.

                                                                                                                                                 Makai Bea

HR Vezető – Coach

 

„Ami nagyon élénken él bennem, az a nyitottság és a befogadás fontossága és a dac, az ellenállás lassító, fejlődést gátló hatása. Fontosak voltak Gyuri éles visszajelzései, amiket töményen és nagy dózisban kaptam. Először úgy éreztem, ez túl intenzív, nem bírom el, de aztán rájöttem, hogy ez a legnagyobb segítség, amit jelenleg kaphatok az önmagamon végzett munkához. Ez a hozzáállás segített megváltoztatni a kezdeti ellenállást és átfordítani hálává, befogadó szeretetté, megértéssé. Köszönöm Gyuri, hogy ilyen erősen és minden kétséget kizáróan hiszel bennem, a fejlődésben és abban, amit képviselsz!”

Varga Ágnes

Tréner – Coach

 

A képzés legfontosabb tanítása számomra, hogy a sorrend nem az, hogy érzek valamit és utána megteszem, hanem megteszem, lépek az ismeretlenbe, mert hiszek benne, hogy a fejlődésemhez ez szükséges, és utána megjelenik az érzés is.

Szelei Zita

Tanácsadó – Coach

 

Elhoztam magammal az utolsó napról egy kulcsmondatot: ha nem állsz a rezgés mellé, akkor nem mennek a dolgok, nem úgy működik a világ. Önmagában a rezgés nem megoldás, nem haladás, nem fejlődés. Azt gondolom, mi rezegtünk is és mellé is álltunk. Maga volt a csoda a közös utunk. Keressük, okozzuk, adjuk tovább!” 

Balogh Róbert

Üzleti Tanácsadó – Coach

 

Nekem azt hiszem az önfelvállalás volt a legerősebb témám. Megmutatni magam. Nem kell többnek, jobbnak mutatnom magam, mint ami vagyok. Ha pedig megbotlom, akkor meg benne maradás és utána szégyen, bezáródás nélkül ismét felállás és lépek egyet tovább. Mennyire egyszerű és mégis mennyire nehéz. Azt hiszem megérkezett érzés szintjén is, hogy az Önmagam elfogadása az első fontos kulcs a pozitív változáshoz.

Perlaki András

Jogász – startup tanácsadó – Coach

 

Az egész évem a rejtőzködésem feladása, önmagam felfedezése és az ebből fakadó lehetőség, hogy kapcsolódni lehessen, hozzam téma körül forgott! A képzés végéig úgy gondoltam, hogy ez magáért a kapcsolódásért fontos, azért hogy legyen egy őszinte kötődés! Majd rádöbbentem, hogy a kapcsolódás a fejlődésért kell… Egyedül nagyon nehéz meghaladnom önmagam!

Gavalda Réka

Fogorvos – Coach

 

Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy Gyurihoz vezetett és az ő vezetésével a csoporttal találkozhattam és tanulhattam. Meghatározó időszak lett nekem ez az egy év. Nap, mint nap törekszem éberen figyelni magam, hogy követem-e a belső megérzéseimet és élek-e az élet adta lehetőségekkel. Ez nehezebb lesz a vigyázó, óvó figyelem nélkül, amit a csoporttól kaptam. Ezért fontos feladatnak érzem most olyan környezetbe helyezni magam, ahol ez az igazságkereső, tiszta figyelem szegeződik rám és ahol így bontakozhat ki a szeretet a kapcsolódásaimban.

 Kiss Judit

Manager – Coach

Akiket érdekel, és szeretnének jelentkezni, kérem küldjenek magukról egy rövid bemutatkozást a sarvarigy@gmail.com email címre és elküldöm a részleteket valamint a feltételeket.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével is jelezheti érdeklődését, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?