Rólunk

Bookmark this on Google Bookmarks
Share on Facebook

 

Sárvári GyörgySárvári György Ph.D.

Az ELTE pszichológia szakán szerzett diplomát, majd pszichológiai tudományokból doktorált a Debreceni Egyetemen. Coachinggal, szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel foglalkozik, egyben a hazai sportéletben is sikeresen támogat válogatott sportolókat.
Tanácsadóként számos jelentős cégnél dolgozott itthon és külföldön, valamint tanított több egyetemen a coaching elméletéről, a szervezetfejlesztésről és a tapasztalati tanulásról. Életében meghatározó a harcművészeti gyakorlás, és a meditáció.

 

 

Janka ZoltánJanka Zoltán

Szervezetfejlesztő tanácsadóként kezdtem dolgozni. Munkámban azok a helyzetek inspirálnak a legjobban, amikor a professzionális üzleti-vezetői döntések megszületése mellett a személyes értékrend felerősítése is teret kap.
Folyamatosan keresem tanácsadóként is az újszerű megtapasztalások lehetőségét, ezért is döntöttem úgy 2015 tavaszán, hogy vállalati oldalon, belső szervezetfejlesztőként – HR szakemberként kipróbálom magam. Vezettem coaching folyamatokat belső coachként is, belső tanácsadóként kísértem, támogattam fejlesztő projekteket. Azt is megélhettem, – amire korábban, külső tanácsadóként nem volt lehetőségem,- miként válik egy tréning végére megszületett megállapodás az együttműködés alapjává, vagy mi gátolhatja meg a közös elhatározás, elköteleződés, döntés beépülését a hétköznapi működésbe.
A saját bőrömön is megtapasztaltam olyan helyzeteket, amelyekkel korábban már coachként, tanácsadóként ügyfeleim esetében találkoztam. Ezekben a helyzetekben egyszerre volt nehéz és izgalmas a saját hiteles válaszaimat keresni és megtalálni.
Egy idő után az a fő dilemma kezdett foglalkoztatni, hogy tudok-e vállalati oldalon, abban az erőtérben, amelynek én is a része vagyok, olyan szabadon, kreatívan, a saját inspirációim és meggyőződésem szerint dolgozni, mint külső szervezetfejlesztőként, amitől igazán boldog vagyok. Meghoztam döntésem, saját értékrendem felerősítése mellett és visszatértem a tanácsadói léthez.

Facebookon is követheti a legfrissebb cikkeket, képzéseket, aktualitásokat

 

Sárvári György eddig megjelent könyvei

Metalépés
Metalépés

Hermeneutika-mélylélektan-rendszerszemlélet

A belső harcos útja
A belső harcos útja

Coaching kézikönyv

Sématörés
Sématörés

A belülről irányított ember

Tudatváltás
Tudatváltás

Az éber átkapcsolás művészete