Referenciák

Bardo Consulting coach képzés

Erste Befektetési Zrt. | Cselovszki Róbert, Elnök-Vezérigazgató

„Harcosoknak kötelező! Az első ülés alkalmával 15 perc elég volt, hogy úgy érezzem megváltozott a teljes szakmai karrierem. Egy nagyon erős intuíciós erő, magas szintű szakmai megközelítés és baráti, támogató hozzáállás jellemezte minden találkozásunkat. Egyértelmű volt számomra, hogy fejlettebb, érettebb, intuitívabb – és remélem jobb – vezetőként és emberként fejeztem be közös munkánkat.”

 

ABBVIE EEMEA | Toste Francesco, Customer Excellence Director

„I asked Gyuri to help me simplify my communication, have a more positive focus, reduce the stress I was selfimposing and moderate reactiveness. Gyuri allies a very direct communication, using honest feedback and an incredibly intuition. We defined a solid base to explore my potential and address new challenges. He had a critical impact in my self-confidence, work life-balance and professional satisfaction in our 6 months collaboration.”

 

ABBVIE EUROPE | Jakab Zoltán, Regional Vice President, Central and Eastern Europe

„Gyuri kivételes érzékenységének köszönhetően szinte belelát az emberbe. Ezzel párosuló pszichológiai tapasztalata és manapság ritka őszintesége azoknak is segít a fejlődésben akik számos önismereti és fejlesztési programon vannak túl egyénileg vagy csoportosan. Ajánlom a bátraknak!”

 

Bayer France | Liska Vehling, Country Head for Animal Health

„I have met Gyuri Sárvári in 2015 for some personal executive coaching in Hungary. Gyuri supported me in a difficult period within my career when I was faced with organizational but also personal leadership challenges. Thanks to our individual coaching sessions I managed to embrace these challenges and convert them into a finally winning situation for my team and myself. I feel the collaboration with Gyuri helped to sharpen my personal leadership style, enhancing my competence of situational leadership, but also contributed to finding my personal balance, a journey that has started but is not finished yet…
I personally can recommend working with Gyuri if you are truly open for change and also can manage and appreciate direct feedback.”

 

Bayer Hungária | Bokányi Krisztina, Hr. Igazgató

„Gyurival a coach képzésen találkoztam 2012-ben. Akkor úgy gondoltam, hogy többszörös véletlen folytán kerültem oda és majd ez is jó lesz valamire. Valójában pedig nagyon nagy szükségem volt a változásra, és követve a belső hangomat jutottam el a képzésre. Gyuri meggyőződése, hogy csak önazonos, magával rendben lévő, érző, másokra figyelni tudó ember válhat igazi segítővé. Ezért más coach képzésekkel ellentétben nemcsak technikákat tanultunk, hanem a legtöbbet azon dolgoztunk, hogy kapcsolódjunk önmagunkkal, meghalljuk a belső hangunkat és engedjünk teret a megérzéseinknek. Gyuri konfrontatív stílusa először sokkolónak tűnt, de a folyamat alatt rájöttem, hogy ez kellett nekem ahhoz, hogy ennyi változás elindulhasson bennem. Számomra nagyon meghatározó volt ez az együtt eltöltött év, és nagyon hálás vagyok ezért Gyurinak.
A képzés óta többször hívtam Gyurit, hogy támogasson felsővezetőket a Bayer szervezetében is. Azoknál a magyar és külföldi vezetőtársaimnál gondolok rá elsősorban, akiknél érzem, hogy ott van már akár kimondva, akár kimondatlanul a szándék a fejlődésre és változásra.
Gyurinak köszönhetően eddig minden esetben sikerült vezetőtársaimnak előre lépni. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is sokat fogunk együttműködni.”

 

Corvinus Egyetem Budapest | Gelei András, Egyetemi Docens, Szervezeti Magatartás Tanszék

„Sárvári György a barátom és egyik legfőbb mesterem. S bár már 20 éve ismerjük egymást, az általa vezetett coach képzés Gyuri olyan minőségű jelenlétét és munkáját adta egy éven keresztül, mely szintről korábban nem tudtam, hogy egyáltalán lehetséges.”

 

Deloitte | Veszprémi István, Adó és Jogi Tanácsadás, Partner

„Gyuri nem akar megváltoztatni és nem mondja, hogy mit tegyél, de ha készen állsz a változásra és a személyes fejlődésre akkor nagyon jó kezekben vagy Nála. Azt, hogy a legjobb talán nehéz kijelenteni egy olyan hivatásban, amit nem mérnek időre vagy nem pontoznak. Az viszont szerintem mindent elárul, hogy több coach-csal terveztem találkozni és kiválasztani akivel együtt fogok dolgozni, Gyuri volt az első és itt minden el is dőlt Rögtön tudtam, hogy Vele szeretnék dolgozni, nem ígért semmit, nem akart megfelelni, csak adta önmagát, az őszinte itt minden el is dőlt Rögtön tudtam, hogy Vele szeretnék dolgozni, nem ígért semmit, nem akart megfelelni, csak adta önmagát, az őszinte emberségét, de mégis hihetetlen mértékben hiteles volta jelenléte a megbeszélésen.”

 

EGIS | Habenczius Károly, Kereskedelmi Vezető

„Közös munkánk olyan volt mint, egy tornádó. Elsöpört mindent ami ingatag volt bennem. Egyúttal kirajzolta az erősségeket és teret csinált a fejlődésnek.”

 

EON HUNGARIA Zrt. | Kiss Attila, Igazgatósági Tag

„Gyurival az elmúlt 2 évben egyéni coaching és kiscsoportos team-tréningek keretében dolgoztunk együtt. Professzionális, nyílt, rendkívül szókimondó munkamódszere segítségünkre volt a problémák beazonosításához és a nehéz témák / helyzetek hatékony kezeléséhez. Ezek az alkalmak soha sem voltak könnyűek, cserébe lehetőséget adtak szervezeti, személyi dilemmáink feloldására.”

 

EON Italy | Illyés Péter, CEO

„A Gyurival folytatott közös munka segített felismerni, megérteni és kezelni, hogy mikor körülöttünk minden viharos, akkor a vezetőnek meg kell találnia a módját, hogy tartást, hitet, önbizalmat adjon a cég minden munkatársának. Ehhez erős önismeret, személyes jövőkép, belső energia és hatásos, bevonó, ugyanakkor irányt mutató kapcsolatteremtés kell. A ringben bokszolni kell, mert magamért és a csapatért is küzdök. A kitérés, visszavonulás egyenlő a fejlődési vágyam feladásával…
Át kell törnünk a személyes gátlásainkat, hogy eljussunk közösen a megfelelő bizalmi szintre.”

 

ERICSSON | Beskid Vilmos, Kutatásfejlesztési Igazgató, CEO

„Gyuriban az a zseniális, ahogy néhány óra alatt rávesz egy csapatot hogy a leglényegesebb – előtte tabu – témákról beszéljenek. Egy két napos coaching után pedig a csapatot egy nagyságrenddel nagyobb tudatossági szintre röpíti. Éles megfigyelő és elemző képessége párosulva a rövid, célratörő és pontos megfogalmazásával és a folyamatos, erős jelenlétével az általam ismert leghatékonyabb csapatépítő coach-á teszik őt.”

 

Ernst & Young Advisory Ltd | Balazs Tuske, Partner, advisory group

„I have known Gyorgy for now 2 years and during this time our relationship has moved from a coach to a friend that I can turn to for valuable guidance. Gyuri has helped me in a time of need during my professional life allowing me to get back on track doing what I truly enjoy, to build high performing cultures.”

 

ERSTE BANK HUNGARY | Jánosi Zoltán igazgató (Lakossági Értékesítési Igazgatóság)

„Vezetői coachingon részt venni csak komoly elhatározással lehet és érdemes. Eltökéltnek kell lenned, hogy jobb vezetővé illetve jobb emberré kívánsz válni. Az út, amin végig kell menned, hosszú és magányos. Ezen az úton segített engem Gyuri, akinek személy szerint is nagyon sokat köszönhetek. Bár még nem járok az út végén, de megtanultam magamat – azt, hogy hogyan működök -, és ez óriási magabiztosságot ad nekem mind vezetőként, mind magánemberként. Egy olyan „fegyver” és tudás van most már a birtokomban, aminek segítségével sok esetben jobban ismerem a beszélgető partnereimet, mint ők saját magukat.”

 

HUNGAROCONTROL Zrt | Szepessy Kornél, Vezérigazgató, CEO

„Gyuri volt a coachom és a javaslatai alapján próbálom megoldani a saját normáimtól távol álló, bonyolult helyzeteket, amelyekbe időről időre keveredem. Kifejezetten hálás vagyok Neki, hogy kielemezte a cégünk vezetésében lévő mérgeket, és segített évekre rendbe tenni a saját csapatunkat. Lassan persze újra a segítségére szorulunk.”

 

Magyar Női Vízilabda Válogatott | Keszthelyi Rita csapatkapitány

„Először amikor találkoztam a Gyurival és elmondta,hogy miről is szól a coaching nagyon szkeptikus voltam és elzárkóztam az egésztől. Sok pszichológussal dolgoztunk már együtt és mindegyiknek belénk tört a bicska.
Gyurinak viszont sikerült egy meghitt légkört létrehozni ahol mindenki részt vett és meg-megszólalt, megnyílt a másiknak. Örülök, hogy megismerkedtem a meditációval is, úgy érzem hogy mint sportoló több lettem ettől is, hogy tudatosan tudok odafigyelni a meccseimre.”

 

Magyar Női Vízilabda Válogatott | Takács Orsolya

„Sárvári Györggyel 2011 év végén kezdtük meg a közös munkát. Megismertette velünk, hogy milyen fontos a tudatos, tiszta, érthető kommunikáció és hogy mennyi mindenre hatásunk van pusztán a gondolatainkkal. Az ezt megelőző időszakban a női vízilabda nem tartozott az élmezőnybe, viszont Gyuri munkájának köszönhetően újra az élmezőny tagjaivá váltunk és érmekben is mérhető volt a siker. Bemutatta nekünk, hogy saját árnyékunktól megszabadulva bármire képesek vagyunk. Az eddig nálunk kevésbé alkalmazott csoportos megbeszéléseket bevezette, belevonva a stábtagokat is, mely helyszínt és alkalmat teremtett arra, hogy bármilyen téma – nehézségek, problémák, sikerek/kudarcok – feldolgozásra kerüljön. Remekül keretbe foglalta, irányította ezeket a beszélgetéseket és minden alkalommal úgy tudtunk felállni, hogy a fárasztó edzések ellenére feltöltődtünk és többek lettünk tőle.”

 

Masterplast Nyrt. | Tibor Dávid Vezérigazgató, CEO

„Sárvári Gyurival dolgozni számomra egyszerre izgalmas kaland, embert próbáló feladat és spirituális utazás. Ezen utazások alatt többet tudtam meg önmagamról, a belső motivációmról és az érzéseimről. A közös munka által teljesebb ember lettem és bátrabban tudok szembenézni az élet nehézségeivel, vállalva a sorsomat.”

 

NOVOCHEM Ltd. | Piry László CEO

„Felnőtkorom nevelési portfoliójából a legkomolyabb hatást Gyuri érte el. Képes volt kimozdítani a komfort zónámból, megmutatni a sikereim csúcsán, hogy mi az, ami valóban fontos. Felnyitotta a szememet láttatni engedte, hogy az üzleti életben a lábnyomom milyen hatással van mások arcán, megtanította, hogy a játszmáknak nincs nyertese. Segített összetenni magamat amikor nagyon kicsi darabokra törtem. Nagyon izgalmas és építő, érzelmi túrákon vezetett végig, támogatásával támogattam olyan embereket, akik képesek voltak megnyílni és akiken keresztül én is közelebb jutottam a belső békémhez.”

 

OD Partner Kft. | Fejér Péter ügyvezető igazgató

„Gyurit régóta ismerem. Mesterem, kollégám, barátom.
Tudom, hogyan dolgozik, mi hajtja. Szenvedélyesen és könyörtelenül keresi és képviseli az igazságot. Nem engedi relativizálni azt. Mindezt szeretettel és konfrontatív módon teszi. Számomra fontos az “és” kapcsolat e két szó között. Mindazoknak ajánlom, hogy vele dolgozzanak, akik szintén az igazságot keresik, szeretnék meghaladni magukat. Még akkor is, ha kiderül, mi magunk vagyunk a probléma, bennünk van a legnagyobb akadály ahhoz, hogy minél inkább azzá váljunk, akik vagyunk. Gyuri segít nem megúszni a fájdalmas szembesüléseket magunkkal. Bennem is élnek e felismerések.
Hálás vagyok ezekért Gyurinak”