Rólunk

 

Sárvári GyörgySárvári György Ph.D.

Az ELTE pszichológia szakán szerzett diplomát, majd pszichológiai tudományokból doktorált a Debreceni Egyetemen. Coachinggal, szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel foglalkozik, egyben a hazai sportéletben is sikeresen támogat válogatott sportolókat.
Tanácsadóként számos jelentős cégnél dolgozott itthon és külföldön, valamint tanított több egyetemen a coaching elméletéről, a szervezetfejlesztésről és a tapasztalati tanulásról. Életében meghatározó a harcművészeti gyakorlás, és a meditáció.

 

 

Janka ZoltánJanka Zoltán

A tanácsadói munkám kiindulópontjának tartom egy magas szintű szakmai tudás megszerzését. Számomra a legfontosabb a tanácsadói létben az értékrendem képviselése, önmagamért, és a meggyőződésemért való bátor kiállás egy kritikus helyzetben.

Tanácsadóként az inspirál a legjobban, hogy egyre nagyobb kihívást jelentő, fejlesztő helyzetekbe (céges tréningek, nyílt csoportok vezetése) menjek bele, és szabadon, a kísérletezésen, keresztül, egyre magasabb tudatossági szinten tapasztaljam meg önmagam.

 

Facebookon is követheti a legfrissebb cikkeket, képzéseket, aktualitásokat

 

Sárvári György eddig megjelent könyvei

intuitiv út
Intuitiv út

Az ugrás szabadsága

A könyv visszatérés az álmainkhoz, az eredethez, a lelkünk mélyén rejlő őserőhöz, a mély-énünkhöz. Oknyomozó kutatás, amely során egy a fontos: hogyan válhatunk úgy önmagunkká, hogy levetve rabláncainkat teret engedjünk magunkban annak a szabadságnak, amit mindig is kerestünk.

Metalépés
Metalépés

Hermeneutika-mélylélektan-rendszerszemlélet

A belső harcos útja
A belső harcos útja

Coaching kézikönyv

Sématörés
Sématörés

A belülről irányított ember

Tudatváltás
Tudatváltás

Az éber átkapcsolás művészete