Nyitott folyamatok

Minden nyitott folyamatunkat áthatja az a hit, hogy amikor befogadó állapotba kerülünk és vezetetté válunk, akkor egy minket meghaladó Erőtér és Áramlás részévé tudunk válni.

Nyitott folyamatainkon keresztül olyan emberekhez szeretnénk kapcsolódni, akik nyitottak az általunk képviselt megközelítésmódra, értékszemléletre és elszántan keresik saját életük megújításának lehetőségét.

Folyamatainkra jellemző az intuitív vezetés, a megjelenő dinamikából való építkezés, a legfontosabb rezdülések felerősítése és azokból tanulási helyzetek létrehozása. Nincs előre megírt forgatókönyvünk, kész módszertanunk, bármi megtörténhet, ami a változást és a személyes fejlődést szolgálhatja. Beavatkozásaink során fontos a résztvevők biztonsága, de ugyanilyen fontos cél a változás létrehozása és képviselése is.

Ugyanilyen fontos, hogy irányt mutatunk, visszajelzést adunk, elmondjuk a véleményünket egy helyzetről és nem bújunk meg kizárólag passzív kérdések mögé. Felvállaljuk, hogy ha szükséges, akkor direkt formában is képviseljük az értékrendünket.

Nyitott csoport

Csoportjainkban élő, aktuális esetekkel dolgozunk, azzal, ami megjelenik a résztvevők által behozott problémákon keresztül. Nem kész forgatókönyvek vagy tematikus blokkok mentén dolgozunk, hanem a csoportdinamika és megjelenő problémák adják a fejlesztési folyamat ívét. Olyan mélységben dolgozunk egy-egy résztvevő által behozott témán, amelyhez mindenki tud kapcsolódni a saját kérdésével, elakadásával, ezért mindenki érintett a feldolgozásban és a változás létrehozásában.

Egyéni coaching

Az egyéni coachingban, mint intenzív, mély tanulási helyzetben a problémák feldolgozása és változás lehetőségének megteremtése során nem csak a konkrét téma, elakadás kerül fókuszba, hanem ugyanilyen fontos számunkra a résztvevő személyiségének, gondolkodás- és szemléletmódjának átvilágítása és a tanítás is.

Konferencia

Konferenciáink témáit, a bennünket aktuálisan, leginkább foglalkoztató szakmai kérdések, dilemmák adják. A konferencia lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevőkkel szélesebb körben, kötetlenebb formában megoszthassuk tapasztalatainkat és kölcsönösen inspirálódjunk.

További részletekkel kapcsolatban, Janka Zoltánnál és Sárvári Györgynél lehet érdeklődni: janka@bardoconsulting.hu; sarvarigy@gmail.com